dijous, de desembre 13, 2012

Ballada a Argentona

Festa Country a Argentona
Nota enviada per: Maria Espiell

Hola a tots i a totes!

Com cada tercer diumenge de mes, el proper dia 16 de desembre, a partir de les 6 de la tarda ens trobarem a la carpa del Centre per ballar country: ballarem els balls que ja sabem, practicarem de vells i nous i sobretot ens ho passarem d'allò més bé amb la música que ens punxi la MARIA ESPIELL, com sempre ... al nostre costat fent-nos ballar!!

Au, animeu-vos a venir i feu difusió: ja sabeu que el preu de l'entrada són 3 euros que a la mitja part tenim sorteig , que hi ha servei de bar i que us esperem amb molta il·lusió i amb ganes de retrobar-nos de nou.

Dia: diumenge, 16 de desembre de 2012
Hora: des de les 18:00h fins a les 21:00h
Lloc: c/Bernat de Riudemeia, 4 (Argentona)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger