dilluns, de novembre 19, 2012

"Nashville remembers" al Legends Dance Hall de Terrassa

Nota enviada per: Legends Dance Hall

Aquest primer any del Legends, i com a regal de Nadal, ens proposem oferir el que es dirà Nashville Remembers. Però això, sence la persona que va ser una de les pioneres a l'introducció del Line dance, no podria ser.

Per tant, tenim l'orgull de tenir una altre vegada a dalt de l'escenari a la Sílvia Mimó.

La Sílvia farà un recorregut ampli fent-nos recordar tots aqueslls balls que vàrem aprendre al Nashville. Molts d'ells ja no es ballen.

Dia: dissabte, 22 de desembre de 2012
Hora: a partir de les 22:00h
Lloc: Legends Dance Hall (Carretera Montcada, 666 - Terrassa)


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger