dimarts, de novembre 13, 2012

Country, two-step, bluegrass, linedance,... al Barn d'en Greg


Nota enviada per: El Barn d'en Greg

Dia: dissabte, 17 de novembre de 2012
Lloc: El Barn d'en Greg
Activitats:
· 20:30h - Tornen les CLASSES DE COUNTRY 2-STEP Aprèn a ballar country com els texans, amb el bon humor d'en Ferran i la Vane!
· 21:45 - A dalt al loft, concert acústic dels THICKPENNY TWINS. Duo format per en GREG RYAN (banjo, violí, guitarra, veu) i FRANK MCMAHON (guitarra, caixa, veu)
· 23:00 - SEGUIM EL BALL COUNTRY LINEDANCE barrejat amb el 2step fins que les vaques tornin a casa! Vosaltres demaneu els balls, nosaltres els posem!

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger