3ª marató Contra el càncer del grup "Fem Country"

Nota enviada per: Fem Country

Dia: diumenge, 18 de novembre de 2012
Hora: a partir de les 11:00h i fins a les 13:30h
Lloc: Pavelló de La Plana (Badalona)

Un any més, ens complau poder-vos convocar a la 3a MARATÓ COUNTRY CONTRA EL CÀNCER, que organitza la Fundació Badalona Contra el Càncer, amb els quals FEM COUNTRY col·laborem cada any a mitjans de novembre.
 
La ballada tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre, en horari de matí d'11 a 13.30 h, al Pavelló de la Plana de Badalona, al Passeig de la Plana, s/n, i que té molt fàcil accés, tant en tren com en metro.
 
El donatiu és de 6 euros (no s'ha apujat) i es destinarà en la seva totalitat a l'adquisició de noves màquines per l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), per la investigació, diagnosi i curació del càncer, malauradament tant habitual en la nostra societat.
 
En aquest correu trobareu el llistat dels balls que sonaran en aquesta ballada. De tot i força.
 
També hi hem inclòs el cartell publicitari. Si us el voleu imprimir i fer-ne difusió pel vostre entorn i/o comerços, us agrairem la col·laboració.
 
Ens faria molt feliços que puguéssiu assistir a aquesta ballada tant especial per nosaltres, bàsicament per la causa a què està destinada. Prou s'ho val.
 
Esperem, doncs, trobar-vos a tots en aquesta ballada solidària.

Llistat de balls:



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars