dilluns, de novembre 26, 2012

1ª Ballada Country per la Independència

Nota enviada per: Emili Muntaner

Dia: dissabte, 1 de desembre de 2012
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Pavelló Esportiu de Riells i Viabrea


Aquest proper dissabte, dia 1 de desembre, Cor Country col·labora per fer possible la 1ª FESTA COUNTRY PER LA INDEPENDÈNCIA.

Es farà en el Poliesportiu de Riells i Viabrea

A les 21,00 hores, si vols sopar, ho podràs fer per 7,00 € i et donaran Xapata amb botifarra + cansalada + postres + refresc. M’has de confirmar la teva assistència al sopar i m’ho pots dir per e-mail o be per telèfon: 629 347 936

A partir de les 22,30 hores farem ball country lliure. Si només vens a ballar l’entrada costa 3,00 € incloent un refresc.

Punxaré tots el temes més interessants, clàssics i nous.

Segur que serà una nit diferent doncs la organització corre a càrrec de la Assemblea Nacional Catalana i la delegació de Riells i Viabrea.

Us envio el cartell de l’esdeveniment.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i ens veiem molt aviat.

Emili Muntaner, des del Cor Country.Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger