dimarts, d’octubre 16, 2012

Ballada country a Argentona

Festa Country a Argentona
Nota enviada per: Maria Espiell

Hola a tots i a totes!

Com cada tercer diumenge de mes, el proper dia 21 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda ens trobarem a la carpa del Centre per ballar country: ballarem els balls que ja sabem, practicarem de vells i nous i sobretot ens ho passarem d'allò més bé. Amb la música que ens punxi la MARIA ESPIELL, com sempre ... al nostre costat fent-nos ballar!!

Au, animeu-vos a venir i feu difusió: ja sabeu que el preu de l'entrada són 3 euros que a la mitja part tenim sorteig , que hi ha servei de bar i que us esperem amb molta il•lusió i amb ganes de retrobar-nos de nou.

Ja sabeu que comencem la campanya de recollida de joguines per a la festa del dia 2 de desembre a Castellar del Vallès "CAP NEN SENSE JOGUINA". Qui vulgui ja les pot portar!!

Ens veiem doncs diumenge 21! Salutacions!
Anna i Carme

Dia: diumenge, 21 d'octubre de 2012
Hora: de 18:00h a 21:00h
Lloc: Carpa del Centre d'Argentona

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger