dimarts, d’octubre 16, 2012

Ballada country 15è aniversari del C.C. Sant Oleguer

Nota enviada per:

Cel·lebrem el 15è aniversari del C.C Cívic de St Oleguer amb una festa a la Plaça del Centre Cívic i a l'espai Àgora. Una marató de ball, un concurs de tapes fredes i paradetes de artesania.

Des de les 11h fins a les 14h. Ballarem, mentre a l'Àgora i podrem anar deixat les nostres creacions en tapes que a la 13h. una comisió experta les tastarà i triarà. La més saborosa, la més ben presentada i la més original. Després del repartiment de premis, tots podrem fer-ne un tastet.

Dia: diumenge, 28 d'octubre de 2012
Hora: des de les 11:00h fins a les les 14:00h
Lloc: C.C. St. Oleguer

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger