dijous, d’octubre 18, 2012

Ball country al Paradise (Granollers)

Font: Dan Mcflyer

No et perdis la festa Country al Paradise.

Properament posarem llistat de balls. Ensenyarem un ball d'actualitat. Si teniu alguna petició que voleu que surti en el llistat només ho heu de dir.

La entrada al local serà de 8 euros amb una consumició i sorteig incloses. Hi ha possibilitat de sopar en el interior del local amb plats combinats i o entrepans.

En el cas que ho desitjeu, una mariscada per només 20 euros (i no pagueu entrada en aquest darrer cas) amb tot inclós. Per a tal efecte ho haureu de reservar previament al meu correu electrònic: dan-mcflyer@hotmail.com

Dia: dissabte, 3 de novembre de 2012
Hora: des de les 21:00h fins a les 03:00h
Lloc: Paradise (Carrer Vic, 6 de Granollers, Vallès Oriental)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger