dimarts, d’octubre 23, 2012

1ª marató de balls Natural Hípic a Castellbell i el Vilar

Nota enviada per: Vanesa Barambio

Aquest proper diumenge tenim una trobada country diferent: podrem gaudir d'una ballada de 2 hores i podrem gaudir de la MONTA WESTERN, desconeguda per molts de nosaltres. Per fi unirem 2 aficions el ball i els cavalls amb la música country.

No et perdis aquesta oportunitat de després de ballar veure les finals de la modalitat TEAM PENNING, on podràs veure l'habilitat del Cowboys i Cowgirls amb ramat de vaques.

També et podràs quedar a dinar un entrepà o menú a la hípica, en un entorn totalment camperol, mentre gaudeixes de la vista de tot l'entorn.

No us ho podeu perdre!
40 balls
Cavalls
Campionat
Natura

Us esperem a Castellbell i el Vilar!

Dia: diumenge, 28 d'octubre de 2012
Hora: des de les 13:00h fins a les les 15:00h
Lloc: Carretera Bv-1123, 08296 Castellbell i el Vilar, Barcelona

Llistat de balls:

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger