dijous, d’agost 23, 2012

Marató de ball amb concert de The Texans a Can Falguera

Nota enviada per: Yolanda Gómez

Dia: dissabte, 25 d'agost de 2012
Hora: des de les 19:30h fins a les 02:00h
Lloc: Plaça de Ca l’Estruch - Palau Solità i Plegamans (Vallès Occidental)

Com cada any l’Associació Country Can Falguera organitza la Marató Country dins de les activitats programades per a la Festa Major i esteu tots convidats a participar-hi.

Actuació en directe: Grup Country The Texans a les 20.15h (15 balls) i acompanyament durant el sopar.

Sopar Barbacoa: a partir de les 21h. a la Porxada: botifarra, cansalada, mongetes, pa i gelat. Preu 10€ (Reserveu el tiquets amb antelació)

Continuació de la ballada: a partir de les 22.30 i fins les 2 de la matinada (50 balls) amb la col•laboració de Montse Sweet i amb exhibicions, classe, i sorpreses.

Concentració de motos dels participants i de cotxes americans al voltant de la plaça.

Entrada lliure i servei de begudes


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger