dilluns, d’agost 06, 2012

Lewis Enma & The BCN Fireballs al Legends Dance Hall

Font de la imatge: Alex Andrés Tarín / Nota enviada per: Legends Dance Hall

El Legends Dance Hall (Web oficial | Pàgina a Facebook) prepara una nova mostra de la millor música americana en directe. En aquesta ocasió, el conjunt que va meravellar El Barn d'en Greg fa uns dies, els Lewis Enma & BCN Fireballs. Si us vau perdre el primer, no us el podeu deixar escapar! I si vau ser a El Barn, heu de repetir i tornar a gaudir d'una gran nit de música en directe!

Dia: dissabte, 8 de setembre de 2012
Hora: a partir de les 23:30h
Lloc: Legends Dance Hall - Carretera de Montcada, 666, 08227 - Terrassa
Preu entrada: 10€ (consumició inclosa)


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger