dijous, d’agost 16, 2012

Festa final d'estiu, dia 25 dissabte a Palafrugell

Nota enviada per: Rafel Corbí i Rosa Llenas

Festa final d'estiu a la sala de la Bòbila de Palafrugell (amb taules i cadires). Ball (entrada 3 €) obert a tothom: Sopar popular a càrrec de l'empresa de càtering que tant bé ens va servir al festival. A partir de les 9 del vespre i fins la matinada. Es podrà ballar mentre es sopa. El menú s'enviarà aquesta setmana per correu (preu 16 €), entrada pels balladors a part. Començarem a partir de les 8 del vespre (el sopar una mica més tard).

Dia: dissabte, 25 d'agost de 2012
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: sala de la Bòbila de PalafrugellSi voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger