dijous, d’agost 16, 2012

Exhibició i marató de ball country a Berga

Nota enviada per: Pancri Martínez (Granger's del Bergueda)

Per la fira de Santa Tecla (festa de bestiar) tot el passeig de la Industria s'omple d'animals de tota mena, des d'un pollet fins a una bona vaca i un bon cavall. També s'hi despleguen una pila de parades d'artesania. Dura tot el dia, és un dia preciós per a grans i petits.

Els Granger's animaran la jornada en un escenari, sota d'una carpa, tant per si fa massa calor com per si plou. A la tarda hi haurà el típic tast de vedella del Berguedà, rostit a l'estil crioll, en viu i amb tota la brasa.

KEEP IT COUNTRY!

Dia: diumenge, 23 de setembre de 2012
Hora: des de les 18:00h fins a les 21:00h
Lloc: Berga (Berguedà)


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger