Big Ben Country



Pàgina web Big Ben: http://vabarambio.wix.com/big-ben-country

Pàgina Big Ben a Facebook: https://www.facebook.com/BigBenCountry

Adreça: N-II, Km.486, 25241 - Golmés (Lleida)

Classes de ball al Big Ben Country de Golmés: Veure horaris i professors

Activitats al Big Ben: Veure notícies, trobades, festes i esdeveniments

Honky Tonk del Pla de Lleida on podràs gaudir de la música COUNTRY, tant per escoltar com per ballar.

Un ambient agradable on hi podràs gaudir d'una sala de fusta amb capacitat de més de 170 persones ballant en línia.

També disposem d'escenari on es pot gaudir de concerts de música en viu, i d'una plataforma on podem gaudir d'exhibicions de grups de Country Line Dance.

Al BIG BEN COUNTRY creiem amb l'expansió del country i apostem per la modernitat i adaptació a nous balls, donant l’oportunitat a diversos grups a venir a fer una exhibició dels seus balls creats per ells mateixos.

Apostem per la globalització del territori català en aquesta activitat, i creiem que es bo poder compartir experiències amb tots els professors del "STYLE CATALAN" per això un diumenge al mes a la BIG BEN AFTERNOON SUNDAY, ve un professor convidat a impartir una classe als balladors habituals del BIG BEN COUNTRY.

També creiem en el futur impartint diferents classes durant la setmana, per poder garantitzar el futur del local i fer arribar a més gent aquest tipus de ball.

Portem ja 5 anys creient en el country i apostant per noves idees i propostes, per això ja portem 2 anys fent la Matinal del BIG BEN COUNTRY o la que ja hem batejat BIG BEN DAY que any a any té més seguidors.

Aquest 2013 apostem per una nova iniciativa, organitzar el BIG BEN WORKSHOP, on reunirem professors de Catalunya i altres països, aquest any França. Un dia de Tallers organitzat professionalment per poder aprendre de professors de primer nivell, o de guanyadors de concursos.

Aquest tipus de tallers s'estan fent a altres països, i aquí encara no tenim cap anual: nosaltres ho volem aconseguir.

Tot això és el que ofereix el BIG BEN COUNTRY, un lloc de diversió d'una modalitat de música i viure. Esperem que la vulgueu disfrutar amb tots nosaltres

Comentaris

Entrades populars