dilluns, de juliol 23, 2012

Concert dels Unpluggeds al RIBS Diagonal Mar de Barcelona


Nota enviada per: The Unpluggeds


La cadena de restaurants texans RIBS segueix apostant per la música country en directe. Des d'aquí, i no ens cansarem mai de dir-ho, el nostre agraïment més sincer.

En aquesta ocasió, el concert l'oferirà per primer cop el duet The Unpluggeds (format des de fa més de 25 anys per en Josep Mª Solà i en David Ponsà) al restaurant Ribs Diagonal Mar. Faran un repertori country però acceptaran amb molt de gust tot tipus de peticions musicals.

Així que, com sempre, al Ribs: bona música, bones costelles i molt bon ambient!

Dia: divendres, 27 de juliol de 2012
Hora: des de les 21:00h fins a les 00:00h
Lloc: Restaurant Ribs, a Diagonal Mar (Barcelona)

No es reserven taules; per tant, mireu de ser-hi una mica abans de les 21:00h per no quedar-vos amb les ganes d'una gran vetllada!

No caldrà pagar una entrada, únicament els sopars/consumicions.

Per si encara no coneixeu els The Unpluggeds, aquí us incrustem una llista de vídeos de concerts al malauradament desaparegut Shotwell 59 i al pub Dublin de Barcelona:Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger