diumenge, de juliol 29, 2012

Ballada a La Palma de Cervelló

Nota enviada per: Marta Pi


Dia: diumenge, 12 d'agost de 2012
Hora: per determinar
Lloc: Carrer Pirineu (al costat del Poliesportiu) de La Palma de Cervelló

Com sempre esteu tots convidats a participar d´una Marató a la fresca, a la placeta de sempre amb la seva pujadeta per fer cames i al costat de l'Aliança per fer la cerveseta.

El petit canvi és que ho farem en Diumenge, ningú podrà dir que està cansat, doncs després de tot el día de relax a la platja... què millor que una bona dutxa i cap a LA PALMA!

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger