dimarts, de juny 12, 2012

Barbacoa i ball a Argentona

Festa Country a Argentona
Nota enviada per: Maria Espiell


Dia: dissabte, 14 de juliol de 2012
Hora: de 21:00h a 1:00h
Lloc: c/​Bernat de Riudemeia, 4, Argentona

I ja van 10!!!

Si amics i amigues, aquest any fem rodó: els 10 anys de festa country a Argentona. La farem grossa dissabte 14 de juliol a la pista de bàsquet del Centre Parroquial!!

Tindrem balls amb música que ens posarà l’Emili Muntaner, barbacoa amb servei de bar, regals variats i... alguna que altra sorpresa. Ja anirem informant.

De moment, però, qui vulgueu podeu anar encarregant taules per grups i més endavant, si voleu arribar a la festa i tenir l’entrepà a punt, també ho podreu fer. Aquest any tenim previst fer-ne de botifarra i cansalada, tot a la brasa. El preu del tiquet serà 5 € (entrepà+ beguda).

Animeu-vos, ja sabeu que a Argentona sempre sou molt benvinguts i benvingudes perquè ens agrada que us ho passeu molt i molt bé. Ah! l'entrada és gratuïta.

Més informació a la pàgina de la trobada al Facebook.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger