diumenge, de juny 17, 2012

2nd Country Party at Barcelona Harley Days


Nota enviada per: Vadecountry


Dia: dissabte, 7 de juliol de 2012
Hora: des de les 19:00h fins a les 23:00h
Lloc: Plaça Univers, Fira de Barcelona

Per segon any consecutiu (llegiu la crònica de la 1a edició de la Country Party), la fira més important de Harley Davidson a tot Europa comptarà amb una Country Party organitzada pels amics de Vadecountry i La Boutique del Country.

Enguany, els tres concerts els oferiran la Highcross Country Band, els Casino's Country Club i The Steel Horse Band.

Si us acosteu fins a la fira teniu assegurada la diversió, la bona música a càrrec de tres bandes nacionals i tant de ball com les vostres cames puguin aguantar! Demostrarem als Harlistes que els del country també ens ho sabem passar d'allò més bé!

I si us agrada la Country Party, que estem segurs que sí, no us podeu perdre el proper Non Stop Country Music Festival de Pineda de Mar! Ja teniu la vostra entrada?

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger