dilluns, de maig 28, 2012

Inauguració del Legends Dance Hall

Font de la imatge: Alex Andrés Tarín / Nota enviada per: Legends Dance Hall


Els aficionats al country estem molt d'enhorabona!!

Si fa setmanes ens assabentàvem que enguany tindrem un nou festival 100% country a Pineda de Mar (el Nonstop Country Festival), fa uns quants dies assistíem a la festa d'inauguració d'un nou local a La Roca del Vallès (el Dakota Country Custom), aquest mateix dijous obrirà les portes un nou espai que farà les delícies de qualsevol aficionat a la bona música americana: el Legends Dance Hall (Web oficial | Pàgina a Facebook).

Capitanejat per en Toni Parera, el nou local estarà situat a Carretera de Montcada, 666 de Terrassa. Promet fer-la ben grossa!

Des de Countrycat només podem agraïr l'esforç i encoratjar a la gent del Legends perquè aquest dijous sigui el principi d'una etapa plena d'èxits i nits memorables dedicades al què tant ens agrada!

Preneu nota i, sobretot, no hi falteu! Ens veiem aquest dijous al Legends!

Dia: dijous, 31 de maig de 2012
Hora: a partir de les 22:00h
Lloc: Legends Dance Hall, Carretera de Montcada, 666 - 08227, TERRASSA

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger