Festassa a Montmajor amb The Steel Horse Band i la gent dels Grangers del Berguedà


Vídeo elaborat per Countrycat


Un any més (i ja en van...), els Grangers del Berguedà, amb la Pancri i en Victor al capdavant, han organitzat una vetllada fantàstica per tots els amants del ball i la bona música country.

Després d'un aiguat del quinze (tot s'ha de dir, previ a les proves de so de la banda, no hi van tenir res a veure... :-)), va començar la trobada de Montmajor amb una marató de balls de totes les èpoques: des del Dillo o l'Open Heart Cowboy fins a l'American Dream, el Four Wheel o el Driving Texas.

Més enllà del ball, enguany s'ha comptat amb la participació de The Steel Horse Band, que segueix demostrant concert rere concert que han vingut per fer-la grossa. De conya, un cop més, tota la banda. I magnífics els dos bisos que ja són tot un clàssic de la banda, "Sweet home Alabama" i "Proud Mary", amb el públic a tocar de l'escenari i gaudint d'allò més.

A destacar també un fet que, personalment, feia molt de temps que no veia. Gairebé cap cançó es va quedar sense ball, fos quin fos el tema i tingués o no un ball "establert". Chapeau pels dansaires, de tot cor. En una, fins i tot, un total de 3 balls diferents de forma simultània a la pista. Servidor es va afegir al grup que feia un bàsic, ja no dono per gaire més... :-) Aquest fet diu molt de la manera com s'ensenya a ballar country a Montmajor i de la seva gent.

El concert, el ball, el sopar, l'ambient,... un 10. Un any més. I tant de bo que l'any vinent hi puguem tornar a pujar, perquè de ben segur que serà genial. I potser mirarem de passar-hi el dia sencer, perquè la zona que envolta Montmajor és preciosa.

A banda del vídeo que encapçala el missatge, hem penjat algunes fotografies al compte de Flickr de Countrycat. Si les voleu veure, entreu a la galeria de la trobada.





Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars