dilluns, de maig 21, 2012

Festa de l'espurna de Cor Country
L'Emili Muntaner m'ha fet arribar la següent nota al mail countrycat@gmail.com

Ja tenim data per la festa de l’Espurna en l’Aniversari de Cor Country. Serà el 9 de juny a partir de les 9 de la nit en el Casal de Llavaneres, Avinguda Catalunya, 56 de Sant Andreu de Llavaneres.

A continuació podeu veure vídeos de la festa de l'any anterior.Enguany volem que sigui encara millor i per això tornem a demanar la vostra ajuda a través de la vostra participació, ja sigui portant el vostre sopar picnic o participant amb el vostre espectacle que podeu presentar a tothom.

Demanem sigui una actuació especial, ja sigui country com no country, teatre, humor, diversió, cant, improvisació o el que se us ocorri.

Si teniu alguna idea, algun dubte, o qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb mi.

Recordeu que per el sopar picnic heu de reservar-me la taula amb el número de persones concretes que vindreu per tenir previst l’espai necessari.

L’entrada al recinte costarà el mateix que una sessió country habitual, es a dir 7€ amb una consumició mínima inclosa.

Aquest any hi haurà una celebració molt especial a més de la Trobada Country del Maresme. De moment puc llegir fins aquí...

Seguirem informant de les novetats més destacables.

Una salutació per tothom.


Emili Muntaner Des del Cor Country.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger