El Dakota Country Custom obre les portes

Font: Countrycat


Els aficionats al Country i al món Custom estem d'enhorabona! Un nou espai ha obert les portes a La Roca del Vallès!

Es tracta del local de l'Associació Dakota Country Custom, un espai que pretén obrir-se tant a l'afició Country com a la Custom.

Aquest diumenge va celebrar la festa d'inauguració, amb la participació de molts aficionats tant del country com del custom, i d'una banda que cada vegada va a més! The Steel Horse Band!

A continuació us oferim un recull d'imatges de la jornada. Al final del vídeo, podeu escoltar la versió de "I want you to want me", a càrrec de la The Steel Horse Band



Des de Countrycat, volem agraïr al Dakota Country Custom (a banda de donar-los la opció de vendre les nostres samarretes) l'aposta que han fet per a promocionar la bona música country. Si sempre ha estat una tasca encomiable, amb els temps que corren encara té més mèrit i és més d'agrair! Els desitgem tota la sort del món!

Dakota Country Custom
C/ La Noria, 5. Polígon Valldoriolf - La Roca del Vallès
Grup a Facebook: http://www.facebook.com/groups/405433569469444

El local obrirà cada dia les portes, tot i que l'oferta d'activitats variarà segons el dia. De moment, està confirmat que divendres 11 de maig oferirà la primera classe de ball country (a càrrec de Neus Lloveras) i que dissabte 12 de maig tindrà lloc la primera lliçó de two-step (a càrrec d'en Kenneth). Els diumenges al matí el local estarà obert sobretot de cara el públic custom, fins a les 16:00h. I diumenge a la tarda serà l'únic moment de la setmana que el local tancarà.

Mapa de situació:

Més informació a la pàgina de l'Associació Dakota Country Custom.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars