dilluns, de maig 28, 2012

Ball i botifarrada country a La Nau (Osona)

Nota enviada per: Associació Country d'Osona


Dia: dissabte, 16 de juny de 2012
Hora: a partir de les 20:30h
Lloc: La Nau. C/ Cogullada s/n - Els Hostalets de Balenyà

El dia 16 de Juny tornem a fer Ball i Botifarres a La Nau. Com sempre a partir de les 20:30h ballarem i a les 21:30h aproximadament soparem i ..... més ball.

Com en l'última trobada vam tenir moltiiiiiisims amics a sopar, cosa que s'agraeix, us demanarem que: els que tingueu intenció de venir a sopar ens digueu, més o menys quants sereu, per fer una mica de previsió.

Una abraçada molt forta

Aaah! Seguim millorant el nostre espai per tal que ho passeu molt bé, inclosos els qui no balleu o no balleu gaire.


Mapa de situació al blog de Country Osona

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger