6ª prova circuit Country FCBE

Nota enviada per: Miguel Sanjuán


El proper 16 de Juny, l'Ateneu i Wild West Country LD Sant Vicenç organitzarran la 6a prova de Competició corresponent al Circuit de la FCBE 2011 - 2012, puntuable pel rànquing de la FCBE.

Horaris:
Obertura portes: 10:00h
Inici Competició: 11:30h

Aproximadament des de les 13:30h fins a les 16:00h. farem l'aturada per agafar forces, relaxar-nos i menjar. Si esteu interessats en menjar tots plegats, el preu del menús serà de 12,5€, i consistirà en:

1er Plat
Espaguetis a la bolonyesa
Crema de meló
Amanida verda amb formatge
Fideuà

2º Plat
Pollastre rostit
Galtes de porc al vi negre
Orada al forn a la nyoca (fruits secs)
Mitjana a la planxa

Postres
Crema catalana
Flam d’ou
Pastis Sacher
Gelat

Begudes: Aigua, vi amb gasosa, refrescos o cervesa de barril (una beguda per persona).

A la tarda, cap a les 16:00h, farem l'entrega de premis i a les 16:30h iniciarem la Festa amb una ballada de música Country a la que no podeu faltar. La música serà com a les anteriors festes: les podreu ballar pràcticament totes.

Els preus de l'entrada serà de 8€ que inclou la competició, un refresc i la entrada a la festa de la tarda, o bé, el qui no vulgui assistir a la competició, el preu de la entrada a la Festa més un refresc serà de 5€.

Us esperem a tots per gaudir una estoneta amb nosaltres d'aquesta competició a la que participaran els nostres representants: la Montse, l'Anna, la Dina, la Yasmina i l'Antonia. Totes són ballarines del nostre grup, és un plaer i un orgull poder veure-les ballant en directe.

Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer o be per Correu electrònic o als telèfons següents:

Tel.- 652.760.976 / 649.859.428
Correu electrònic: wildwest_svh@hotmail.es / wildwest_svh@hotmail.com
Web: http://wildwestlinedancecountry.blogspot.com.es/
Facebook: http://www.facebook.com/insights/?sk=po_235643639859985
Accés a la FCBE: http://fcbe.cat/pagina.asp?id=1159&i=ca



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars