dilluns, de maig 28, 2012

4ª Roda de professors al Wild Bunch de Vilassar


Nota enviada per: Isa i Jordi


Un cop cada mes o mes i mig, en funció de les agendes, tindrem l’agradable visita d’un professor que ens explicarà un ball. Ens agradaria que amb aquet intercanvi poguéssim conèixer els grans professors que tenim en el nostre país.

En aquesta ocasió, tindrem com a convidat, un altre dels "Grans", en Ferran Benito, molt conegut de tots i últimament con professors de Two Step.

Donades les característiques del local, dues pistes, podrem ballar "Line Dance" i "Two Step" a la vegada, o sigui la mateixa música amb dos estils de ball. Us hi esperem!

Dia: dissabte, 9 de juny de 2012
Hora: des de les 23:00h fins a les 03:00h
Lloc: Wild Bunch Saloon

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger