dilluns, d’abril 30, 2012

Roda de professors al Wild Bunch


Nota enviada per: Isa i Jordi


Un cop cada mes o mes i mig, en funció de les agendes, tindrem l’agradable visita d’un professor que ens explicarà un ball. Ens agradaria que amb aquet intercanvi poguéssim conèixer els grans professors que tenim en el nostre país.

Aquesta vegada tindrem com a professora convidada i provinent de les terres de la tramuntana, una gran persona i amiga de tots, que porta molt temps donant classe en aquet món nostre que tant ens agrada... l’Anna de Girona! Segur que tornarem a gaudir d'una bona nit! Us hi esperem!

Dia: dissabte, 12 de maig de 2012
Hora: des de les 22:30h fins a les 03:00h
Lloc: Wild Bunch Saloon

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger