dimarts, d’abril 24, 2012

Ricky Araiza presenta nou disc a Sala Apolo


En Ricky Araiza (músic del grup Back to Texas, del duo The Clydes i de moltes altres iniciatives tant en banda com per compte propi) va néixer a San Diego, California, i fa temps que viu a Catalunya.

Acaba d'editar un CD que duu per títol "SONGS FROM THE FAR SIDE", publicat per Red Pig, amb temes escrits 100% per ell i d'estil divers en format acústic: country, rock, blues, heavy metal (sorpresa ?... Ja ho escoltareu al CD !!... :-)). Aquest dijous, dia 26 d'abril, el presenta a la SALA APOLO de Barcelona amb l'acompanyament de David Ponsà a la guitarra i veus.

Dia: dijous, 26 d'abril de 2012
Hora: a partir de les 20:00h
Lloc: Sala Apolo


Més informació a la pàgina de la sala Apolo de Barcelona.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger