Concert d'Allen Karl i Donna Cunnigham al RIBS Diagonal Mar de Barcelona

Nota enviada per: Rafel Corbí


ALLEN KARL (Millor Vocalista Tradicional de Música Country i Album de l'Any ECMA 2010), en concert amb Donna Cunningham al RIBS de Diagonal Mar de Barcelona, el dimecres dia 25 d'abril a partir de les 21:00h. Música punxada amb DJ (Rafel Corbí) a partir de les 8 per qui vulgui ballar.

El cantant americà Allen Karl és un dels millors representants actuals del country tradicional (el de tota la vida....) Aquest llegendari artista, que ha tocat amb els grans noms del country de sempre, gaudeix d'una segona joventut en les llistes europees i independents internacionals, amb recents èxits com "That Jukebox Has A Mind Of Its On", "Lonelies Only Bar", "Butterflies" o els duets amb l'irlandesa Donna Cunningham, qui també ens hi acompanyarà. Les places són limitades.

L'entrada serà gratuïta, únicament valdrà el què vulgueu prendre (servei de sopar o consumicions). Us recomanem les costelles a la barbacoa!

Dia: dimecres, 25 d'abril de 2012
Hora: a partir de les 20:00h
Lloc: Restaurant RIBS del Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona (Barcelona)


Per a més informació, visiteu la web de Ballscountry.com.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars