diumenge, d’abril 22, 2012

Ballada Country a Sabadell amb la High Cross Country Band
Nota enviada per: Highcross Country Band


Dia: divendres, 25 de maig de 2012
Hora: a partir de les 22:00h
Lloc: Sala consell de Joves de Sabadell (c/Emprius 11-17 08202-Sabadell).

Vine a ballar a SABADELL el proper divendres 25 de Maig amb música en directe i emporta't la parella o tots els amics i amigues que vulguin veure el Barça - Atlétic (final de la copa del rei) en pantalla gran.

La entrada (només 10€) inclourà bocata + consumició + Barça/Atletic i el mes important .... ballada de campionat amb la High Cross Country Band en directe.
Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger