diumenge, de març 25, 2012

Votació popular per escollir el nou logo de Country Music Catalunya

Nota enviada per: Country Music Catalunya


Country Music Catalunya vol renovar el seu logo i convida a tothom qui ho desitgi a votar a través de la seva pàgina de Facebook per una de les tres opcions finalistes:

Opció 1


Opció 2


Opció 3


Per conèixer Country Music Catalunya i votar per una de les tres opcions, només cal que visiteu la seva pàgina a Facebook i fer-vos-en seguidors (fent clic al botó "M'agrada" / "Me gusta" / "Like").

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger