VII Cap de setmana de ball country a Lloret

Nota enviada per: Country Lloret

Les dates de l’esdeveniment (aquest cop serà de divendres a diumenge) 12 (dia del Pilar), 13 i 14 d’Octubre 2012, novament a l’Hotel Guitart, (carrer Constantí Ribalaigua, 7), Lloret de Mar, (Girona). Qui vulgui venir dos dies (13 i 14), també podreu inscriure-us.

Manera d’inscriure-us:
Podeu fer arribar els diners al següent compte corrent de la Caixa de Catalunya (2013 0228 11 0200950566) , però abans de tot heu de fer arribar els noms i cognoms a través del correu electrònic (countrylloret@gmail.com ) i desprès ingresseu els diners al compte corrent abans esmentat, deixant un dels noms de la vostra llista, no em poseu COUNTRY LLORET, ja que jo ja se que es tracta d’aquest esdeveniment. Quan hagueu ingressat els diners ja estareu inscrits. Si sou un grup gran poseu el nom del grup i a ser possibles l’ingrés col•lectiu (població, local, noms, etc…) . Les habitacions seran per parelles, si hi ha un menor de 12 anys es podrà afegir a l’habitació doble.

Hi han dos tipus d’habitació:
Habitació Stand. 1 nit : 50 € per persona en hab. doble, menors de 12 anys acompanyats 30 €.
Habitació Stand. 2 nit: 90 € per persona en hab. Doble, menors de 12 anys acompanyats 55 €.
Habitació Gold 1 nit: 60 € per persona en hab. doble, menors de 12 anys acompanyats 35 €.
Habitació Gold 2 nit: 110 € per persona en hab, doble, menors de 12 anys acompanyats 65 €.
Inclou 1 nit: sopar de dissabte, una consumició gratuïta a la festa (no perdeu les targetes que se os donarà), habitació, esmorzar de diumenge, dinar de diumenge i per descomptat, tota la festa!!!
Inclou 2 nits: sopar de divendres, habitació, esmorzar dissabte, dinar dissabte, sopar dissabte, esmorzar diumenge, dinar diumenge i per descomptat, tota la festa dels dos dies!!!!!
Els que abonin 1 nit podran deixar les maletes a partir de les 12 del migdia del dissabte
Els que abonin 2 nits podran deixar les maletes a partir de les 12 del migdia del divendres.

Important:
• No es farà cap inscripció fins que no s’aboni l’import.
• Es sortejaran 2 caps de setmana a l’hotel de Lloret, cordialitat de l’hotel Guitart
- Hi haurà obsequi per tothom
• Quan s’arribi a la recepció de l’hotel es donarà els noms i li donaran la clau de l’habitació.
• L’ inscripció es tancarà l’1 d’Octubre o be fins que s’acabin les 600 places reservades.
Si teniu algun dubte o alguna pregunta la podeu fer arribar al correu electrònic: countrylloret@gmail.com

* Important: No es tornaran els diners dues setmanes abans del esdeveniment sota cap concepte

Bé, doncs, ja us podeu inscriure quan vulgueu, animeu-vos que ens ho passarem molt bé. Us hi esperem!!!! I ens veiem a Lloret de Mar!!!!!

PROGRAMACIO CAP DE SETMANA LLORET 2012

DIVENDRES 12 TARDA 18.00 – 20.00

- Workshops amb els següents instructors de Country Line Dance de la nostra terra: Montse Bou, Olga Tormo, Emili Muntaner, Anna Palà, Maite Alemany, Eli Castejón i Emma Argilés.

DIVENDRES 12 NIT 23.00 – 00.30
- Concurs de coreografies: Els grups poden ser des de 1 a 12 participants. Les coreografies poden ser de counts il•limitats. Es valorarà l’execució global del ball. Les músiques han de ser country. El ball pot estar composat d’una sola cançó o be d’un mix (varies cançons enllaçades). No importa que la coreografia sigui coneguda, ja que es valorarà l’execució de la mateixa. Enviar la musica i full de ball a countrylloret@gmail.com.
- Entrada i inscripció gratuïta per les persones que s’apuntin el cap de setmana a l’hotel.
- Inscripció 15 € per grup que nomes vinguin al concurs, entrada gratuïta.
- Entrada espectadors que es quedin el cap de setmana a l’hotel: gratuïta
- Entrada espectadors que nomes vinguin al concurs: 10 €
- Mes de 350 € en premis

DIVENDRES 12 NIT 00.30 – 02.30
- Ball amb un dels dj’s mes emblemàtics en el mon del country a Catalunya (mentre el jurat delibera), DJ VANDER. Ens posarà la millor musica Country amb les coreografies que mes ens agraden.

DISSABTE 13 MATI 10.30 – 12.30
- Workshops amb els següents instructors de Country Line Dance de la nostra terra: Montse Bou, Olga Tormo, Emili Muntaner, Anna Palà, Maite Alemany, Eli Castejón i Emma Argilés.

DISSABTE 13 TARDA 18.30 – 20.30
- Ball amb les coreografies per a principiants i primer nivell, aquí tothom ballarem. Explicació d’un ball a càrrec de la instructora del Berguedà DIANA FORT.

DISSABTE 13 NIT 22.30 – 02.30
- Gran Marató de 60 Balls de les coreografies country line dance mes ballades del moment (més endavant posarem la llista)

DIUMENGE 14 MATI 10.30 – 13.00
- Fi de festa del cap de setmana amb ball (s’accepten peticions). Exhibició del ball presentat per la ocasió, i seguidament explicació a càrrec del instructor ALFONS PEREZ. Sorteig de dos caps de setmana per a dues persones, cordialitat de l’hotel Guitart Park

Enviar peticions de coreografies a countrylloret@gmail.com


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars