Ja podeu tenir Countrycat i Linedance.cat al vostre mòbil Android



Countrycat fa un pas més dins la seva evolució i renovació particular. Tot sembla indicar que el futur d'internet és el mòbil enlloc del PC. I no ens volem quedar enrere. Volem seguir oferint el millor servei possible a tots els qui fa tants anys que ens seguiu.

És per això que a partir d'avui mateix ja us podeu descarregar de forma gratuïta les aplicacions de Countrycat i de Linedance.cat a la web de l'Android Market, o directament des de l'aplicació de l'Android Market del vostre dispositiu.

Countrycat
A través d'aquesta aplicació podreu consultar còmodament des del vostre telèfon tots els missatges que es publiquin a Countrycat: anuncis de festes, maratons, trobades, concerts, etc.

També podeu accedir a la web de Countrycat, o marcar els missatges que volgueu com a favorits per poder-hi accedir fàcilment més endavant.


Linedance.cat
Amb aquesta aplicació ja no passareu més dubtes a la pista de ball! :-) Podreu consultar els balls que pengem a la web de coreografies sense cap impediment geogràfic!

També podeu accedir a la web de Linedance.cat, o marcar els balls que volgueu com a favorits per poder-hi accedir fàcilment més endavant.


Linedance.cat Français
Les danseurs français pouvez également consulter les danses dans votre langue! Chercher "Linedance.cat" dans le Market d'Android.


Linedance.cat English
English-speaking dancers can look up dances step sheets in your language as well! Just look for "Linedance.cat" in the Android Market.


Si voleu fer-nos arribar qualsevol suggeriment no dubteu a enviar un e-mail a countrycat@gmail.com.

Malauradament, no ha estat possible crear la mateixa aplicació per Iphone. Si algú de vosaltres sap com fer-ho i vol col·laborar amb nosaltres només cal que ens contacti al mail countrycat@gmail.com.

Entrades populars