dijous, de març 01, 2012

Festival Line dance Fever a Calella


Nota enviada per: Jordi Rius (Cities-in-line)


Concurs Honky Tonk a Calella, ... i entrada gratuïta a la pista de ball lliure!

A la Fàbrica Llobet de Calella aquest cap de setmana del 3 al 4 de Març es celebra el Line Dance Fever.

L'entrada és gratuïta per a tots els espectadors i juntament amb la pistes per als concursos i competicions, hi haurà una pista al costat del bar per al ball lliure, d'accés gratuït.

Només en la festa de la nit del Dissabte (de les 10:00h a les 02:00h) es cobrarà entrada.

El Diumenge dia 4 mar hi haurà competició Internacional WCDF, també amb entrada gratuïta tant per als espectadors com per als linedancers que vulguin utilitzar la pista de ball lliure.

Tota la informació la trobareu a www.cities-in-line.com

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger