diumenge, de març 18, 2012

2ª Gran Porkada

Nota enviada per: Rafel Corbí


Acompanya'ns en una gran festa de ball, festa i menjar en un autèntic mas de pagès. Envoltats de natura, porcs, palla, camps i música.

El DIUMENGE 8 d'abril la 2a GRAN PORCADA.

Dinar de porquet a la brasa i amanida de pasta, amb postres i beguda. Servei de bar.

Al Mas Sagrera, a Sant Sadurní de l'Heura, a 4 km de la Bisbal d'Empordà.

Ball al matí, dinar, i ball a la tarda.

El preu tot inclòs és de 20€ (bé, menys el servei de bar apart del dinar, s'entén.... no?). La quitxalla és més econòmic, faltaria més. I també podeu venir només a ballar. I si us fa mal de panxa el porquet ens ho dieu i busquem alternatives. El que volem és que vingueu!!!!

Places limitades (al dinar). Inscripcions només per correu electrònic a ballscountry@gmail.com o per telèfon al 625-149741. Déu us ho pagui amb molts de fills i ens hi veiem!!!!

Dia: diumenge, 8 d'abril de 2012
Hora: tot el dia
Lloc: Mas Sagrera - Sant Sadurní de l'Heura.


Per a més informació, visiteu la web de Ballscountry.com.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger