dimarts, de febrer 28, 2012

Concert de The Clydes al Ribs de Diagonal Mar


Nota enviada per: The Clydes


NOTA: EL CONCERT SERÀ A DIAGONAL MAR!!!

La cadena de restaurants texans RIBS segueix apostant per la música country en directe. Des d'aquí, el nostre agraïment més sincer.

En aquesta ocasió, el concert l'oferirà el duet The Clydes (format per en Ricky Araiza i The Beat) al restaurant Ribs Diagonal Mar.

Així que, com sempre, al Ribs: bona música, bones costelles i molt bon ambient!

Dia: divendres, 16 de març de 2012
Hora: des de les 21:00h fins a les 00:00h
Lloc: Restaurant Ribs, a Diagonal Mar (Barcelona)

No es reserven taules; per tant, mireu de ser-hi una mica abans de les 21:00h per no quedar-vos amb les ganes d'una gran vetllada!

No caldrà pagar una entrada, únicament els sopars/consumicions.

Més informació a la pàgina del concert a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger