Canvis a la web de Linedance.cat



Acabem de renovar la web de balls de Countrycat (http://www.linedance.cat), creada ara ja fa una pila d'anys!

Per tal d'aconseguir un disseny més nèt i un increment de la facilitat d'accés a la informació més destacada, hem renovat la capçalera i la part superior de la portada, on hem destacat enllaços directes a fulls de balls dels coreògrafs amb més activitat.

Gràcies a la Montse Bou, hem incorporat a la web nou contingut molt interessant, com ara una terminologia bàsica dels passos de balls, una explicació del contingut que ha de tenir un full de ball, una explicació sobre què són els ponts, els tags, els restarts,... i una breu descripció de les posicions de ball en parella.

De la mateixa manera, hem publicat un nou apartat que mostra les estadístiques de consulta de balls a Linedance.cat. Cada mes s'hi afegiran les dades del mes anterior, de manera que podrem anar confeccionant una mena de top-ten de consultes.

Però el canvi més destacat ha estat a les fitxes de cada ball.

A banda de seguir corregint errades que trobem als fulls (us agraïm que si en trobeu ens les feu arribar al mail countrycat@gmail.com), hem netejat una mica el disseny anterior, i hem afegit enllaços a la banda dreta de cada fitxa amb:
- Els 5 darrers balls afegits
- Balls segons el nº de parets
- Balls segons l'any de creació (aquest aparatat encara està en procés)
- Balls dels coreògrafs més prolífics (amb 5 o + balls penjats)

A més a més, des de la capçalera, podrem accedir en tot moment als enllaços pràctics descrits més amunt (terminologia, etc.).

Per últim, estem treballant per tal d'internacionalitzar els balls catalans. Cada vegada més, els nostres balls són apresos més enllà dels Pirineus. Creiem que no n'hi ha prou de penjar-los en català, sinó que hem de fer un pas més i traduir-los a l'anglès i al francès.

Gràcies a la Mercè Orriols, als Southern Gang, a Kick-it i als nostres propis coneixements d'idiomes, anem traduint de mica en mica els balls penjats i els afegim a les dues noves webs (http://www.linedance.cat/eng i http://www.linedance.cat/fra) que hem creat aquest 2012. Si voleu col·laborar en la traducció, sereu benvinguts/des!

Per acabar, només una cosa: moltíssimes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració! Sense tants/es de vosaltres que heu col·laborat des del primer dia enviant els vostres balls, correccions, propostes de millora,... Linedance.cat no seria possible.

PD.- I, com us hem dit des del primer dia: ballar és divertit, però fer-ho escoltant bona música country és sensacional!

Comentaris

Entrades populars