dilluns, de gener 02, 2012

Rosanne Cash a Catalunya!


Nota enviada per: Festival Blues&Ritmes


Dia: dijous 22 de març de 2012
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Teatre Zorrilla de Badalona
Preu entrades: 30 euros

El Blues & Ritmes torna a fer-la grossa amb el primer concert a l'Estat espanyol de la filla de l’icònic Johnny Cash. Cantant guanyadora de dos Grammys i autora, atenció, d’onze cançons que s’han situat en el número 1 de les llistes de country.

Rosanne Cash va redimemsionar fa vint-i-cinc anys els patrons del gènere per situar-lo en un context pop-rock que va convulsionar la indústria discogràfica de Nashville. Reafirmada, actualment, com a cantautora confessional de gran profunditat poètica, Cash arriba a Badalona amb el seu marit: el prestigiós multi-instrumentista i productor John Leventhal. Nit per a la història. Una vegada més.

Rosanne Cash: veu i guitarra
John Leventhal: guitarra i veu

Més informació a la pàgina del Festival Blues&Ritmes.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger