dijous, de gener 26, 2012

Matinal de ball country a Mollerussa

Nota enviada per: Vanesa Barambio


Dia: diumenge, 20 de maig de 2012
Hora: des de les 10:30h fins a les 14:00h
Lloc: Mollerussa

Coincidint amb la Festa Major de Mollerussa, el Grup BIG BEN COUNTRY organitzarà una matinal a Mollerussa el dia 20 de maig, d'11 del matí a 14:0hh de la tarda.

Hi haurà una lista de ball de 3 hores que ja s'està confeccionant. Es convoca a tots els grups de country del país, que vulguin participar ja sigui fent una exhibició o ballant damunt l'escenari un dels balls de la llista.

Es demana als responsables o professors de cada grup que es posin en contacte amb l'organització per a poder confeccionar plegats la llista de balls i afegir el d'exhibició al llistat i a la publicitat.

Després del ball hi haurà un dinar per qui vulgui:

Persona de contacte: Vanesa Barambio Corboud vabarambio@gmail.com


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger