dijous, de desembre 08, 2011

Club del Country, des de 1987 el millor country i en català

Font: Club del Country

Us presentem, a qui encara no el conegui, un dels programes de ràdio de música country més antics de Catalunya (no en va, està en antena des del 1987!). Probablement, ho desconec, és el més antic que encara està en antena. Es tracta del "Club del Country", amb Rafel Corbí.

Web: www.clubdelcountry.com
Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=139585191340

Té una periodicitat setmanal i s'emet des de de Ràdio Palafrugell, però es pot escoltar arreu del Principat de Catalunya, la Catalunya Nord i ses Illes Balears en una trentena d'emissores, així com des d'Internet.

Té una durada de 60 minuts i tracta de l'actualitat de l'Americana Music en totes les variants de la seva música (Country, Bluegrass, Honky-Tonk, etc)

Els horaris a Ràdio Palafrugell són aquests: Diumenges a les 8:00h i 20:00h. Dimecres a les 21:00h i divendres a les 22:00h.

Us recomanem de veritat que no us el deixeu perdre, ja sigui en directe o en format pod-cast per internet.

Per escoltar-lo, entreu a la web del programa, a la web de Ràdio Palafrugell o al grup de Facebook.

Ja ens ho sabreu dir!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger