La ciutat amb més vots, tindrà un concert d'Alan Jackson!




Ho tenim complicat, sí, però almenys fem notar que Barcelona té gent que vol que Alan Jackson hi faci un concert!

L'Alan Jackson ha obert un concurs en el que assegura que anirà a fer un concert gratuït a la ciutat que tingui més peticions.

Què us sembla Barcelona?

En els primers dies de campanya, la capital catalana ja és de llarg la ciutat europea amb més vots. En aquests moments ocupa ni més ni menys que el 5è lloc mundial, amb 193 vots.

Què cal fer per votar?
Molt senzill. Només us costarà 2 minuts.

1.- Feu clic on diu "Demand it" a la imatge de més amunt per anar a la web de les votacions.

2.- Un cop dins, pot ser que ja us detecti una ubicació geogràfica per defecte. Compte!! Si no és Barcelona, haureu de canviar-la fent clic a on diu "Change".

Un cop allà, haureu d'escollir país (Spain) i després escriure el nom de la ciutat (Barcelona). Compte que no us confongueu amb "La Barceloneta", que també la dóna com a opció.

3.- Un cop segurs que heu seleccionat Barcelona feu clic a un botó on digui "Go"

4.- A la nova pàgina que us surti, haureu d'indicar el vostre sexe, el vostre any de naixement, una direcció d'e-mail i, per últim, haureu d'escriure un codi que us apareixerà al costat. Això ho fan per evitar que algú faci un programa de votació automàtica. Un cop tot omplert, només cal que feu clic al botó de confirmació.

No està de més que repetiu el procés un parell de vegades, per estar segurs que el vostre vot s'ha comptabilitzat.

Ah, i si teniu més d'un mail no crec que passi res si voteu dues vegades... Proveu, si de cas, d'esperar una estona o d'utilitzar navegadors diferents. ;-)


Ieps! I no val dir que no val la pena perquè "Segur que no serem prous", o "Encara que guanyés Barcelona no vindria". És gairebé impossible, sí. I què? Si Colom hagués dit "Uf, segur que no arribem a la Índia", algú altre hagués descobert Amèrica...

Potser no guanyi Barcelona, d'acord. Però si aconseguim situar-la en el mapa com a ciutat europea amb afició al Country segur que no ens farà cap mal de cara a futures i hipotètiques gires europees...


.

Comentaris

Entrades populars