Festa Country amb Concert dels Amos Moses a Montmajor



Nota enviada per: Eva Oliveres
(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Dia: dissabte 17 de setembre
Hora: a partir de les 19:00h
Lloc: Caravaning Club del Bages (Montmajor)

El proper 17 de setembre hi haurà festa grossa a Montmajor.

Organitzada pel Caravaning Club del Bages, tindrà lloc un Festival Country amb ball i bona música a càrrec dels grans Amos Moses. Tot plegat, sinònim de bon ambient i diversió per a tothom.

El programa d'activitats començarà a les 19:00h; serà el moment en que s'ensenyaran alguns balls per tothom qui vulgui moure l'esquelet.

A les 21:00h hi haurà un sopar a base de frankfurts, hamburgueses i cerveses. Yee haw! Tot, per només 3 euros. Què més es pot demanar?

I, un cop menjats, tindrà lloc l'esperat concert dels Amos Moses, on qui vulgui podrà ballar i gaudir al mateix temps de les seva música.

El lloc és a l'aire lliure, però en cas de pluja es celebrarà al local del Comú de Montmajor (a la plaça del poble)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.


Recordeu, també, que si voleu convertir la vostra festa en un autèntic festival, no us costarà gaire. Només cal que contracteu algun dels grups de música country de Catalunya i el salt qualitatiu estarà assegurat! Conegueu-los tots seguint aquest enllaç: Country Music From Catalonia

Comentaris

Entrades populars