Zusammem Fest 2009



Nota enviada per: Rosa Aymerich / Xavi Badiella

Zusammem Fest 2009
Per: Rosa Aymerich

Així la van titular els organitzadors, en Xavier Badiella i la Montse, de Terrassa, però com que jo no he sigut capaç d’imaginar el significat us diré que va ser una festa en família o d’amics disposats a passar-s’ho be. Ballant tots per tots. Fou el 28 de Març d’aquest 2009.



Un contratemps d’última hora va obligar a fer un canvi de lloc, però tot va anar lligant-se. Fórem més de 150 persones al restaurant L’Arcada, de Terrassa. Primer vàrem sopar per poder carregar piles per una nit llarga. Val a dir especialment portat pel José Luis ( L’amo del restaurant ) que ens va fer divertida l’espera entre plat i plat, fent de pallasso o mêtre. Tot s’hi valia.



Era nit d’estrenes i sorpreses. La primera per mi mateixa quan em varen regalar una meravellosa sivella per la meva col•laboració que sempre tindran de mi, als qui vull agrair-los públicament, moltes gràcies. També varen tenir un moment per la Isabel Valiente que es la nº 1 en concursos de line-dance i sempre amb ganes de participar. Es succeïren les diferents actuacions de tots els grups d’alumnes, moltes d’elles eran coreografies fetes a mida per cada grup, set en total, i tots amb vestimentes per cada ball. Sant Cristòfol de Barcelona ens balla el “Walk Of Life”, Ca N’Aurell de Terrassa el “Big Black”, Els del Casino de l’Hospitalet el “My Greck Nº1” una brillant adaptació dels mateixos alumnes, Magoria de Barcelona amb el “Far Away”, l’Hospitalet altre cop amb el “Camps One”, després el “Cucci Cucci Man” i per finalitzar, l’últim grup amb coreografia d’ABBA el “Chick Like You” molt ben vestits per a l’ocasió.



La sorpresa la tinguérem nosaltres amb l’actuació de tota la família Badiella-Balasch, que ens oferiren una molt simpàtica creació entre “Barbie Girls” i “Kent” que feu emocionar amés d’una persona. L’actuació més esperada però fou la de l’Holandesa Natalina Laner, campiona del món Megastar 2008, com sempre ens meravella ballant amb la seva delicadesa i alegria amb una entrega total a la pista, ens deixa a tots molt entusiasmats, sobretot als que la veieren per primera vegada.



Mereix menció especial els balls de gresca que va ensenyar l’Àngels Riba i que ens va aixecar a tots de les cadires, be, els pocs que quedaven, doncs no pararem de ballar durant tot el llarg vespre, que amb el canvi d’horari sens feu quasi be la matinada.

En resum, una molt bona festa de Country que ens va deixar a tots ganes de repetir





(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars