Marató Country a Sentmenat


Nota enviada per: Antonio Mora

Estàvem convocats el diumenge 7 de juny a les 11,00 hores al Pavelló Municipal d’Esports de Sentmenat, aquesta primavera de pluges, de dies rúfols i grisós, havia aconsellat traslladar la marató des de el seu lloc habitual, a l’ombra del campanar romànic, fins aquest edifici cobert.

Marató Country a Sentmenat

Saludàvem als amics de :

Terrassa
Sentmenat
Sabadell
Rubí
Polinya
Castellar del Vallès
Caldes de Montbui
Barcelona

La ballada tindrà un Crescendo constant quan al número de balladors, que superaran els dos-cents, mentre tindrem un baix coeficient d’espectadors, ja que en aquesta Vila, el Country, és una activitat del tot habitual.

Marató Country a Sentmenat
Marató Country a Sentmenat
Marató Country a Sentmenat
Marató Country a Sentmenat
Marató Country a Sentmenat

El Toni i la Eli, ànimes ambdós del Country a Sentmenat, faran ballar fins a la extenuació, als seus alumnes, i als amics vinguts de fora, entre el que reconeixem també, mestres en aquesta dansa , que s’ha sabut conquerir el cor de tanta i tanta gent, en un espai molt curt de temps.

Obligacions familiars ens demanem en un altre lloc, i ens acomiadem fins a la propera dels nostres amics de Sentmenat, sobre les notes de OH ¡! SUSANNA, que ens acompanyaran en el nostre trajecte de tornada.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars