Informació general sobre l'All Western Festival 2009

Nota enviada per: Cities in Line

EL QUE NECESSITAVES SABER DE L'ALL WESTERN
L'activitat frenètica ja s'ha s'ha apoderat de tots els integrants de l'organització de l'All Western. Ara és quan els detalls comencen a prendre forma i quan ja s'agraeixen totes les idees que van arribant. Ja podeu preparar les vostres agendes!

CONCERTS

La música és la base de qualsevol Festival, sense ella no podríem existir. Els cantants, els grups, les bandes són els que ens fan vibrar, són els que ens transporten un poc més enllà de les nostres activitats diàries. L'All Western 2009 aposta amb més força per la música en directe amb uns grups que et faran sentir tots els matisos de la música americana: Rodeo Girls, Amos Moses i Tequila Sunrise et portaran a aquesta una altra dimensió com és la de Ballar amb Música en Viu!




HONKY TONK LINE DANCE
“o els Concursos de ball amistosos”

Sota aquest nom es coneix als Concursos de country line dance on els jutges no jutgen la tècnica, sinó que es fixen que els participants mostrin que s'estan divertint. Dins del Honky Tonk Line Dance s'inclou: Honky AB (absolute beginner) per a persones que han començat a ballar fa menys d'un any i Honky Tonk Line Dance per a tots els altres. Si vols ballar en grup amb el teu professor llavors teniu el ProAline, i si acabes de començar a ballar country en parella, el que és teu és el Partner Dance I. L'All Western de Barcelona i el Festival Country de Mirande - França (9 al 14 de Juliol) estem molt honrats de oferir-vos els mateixos balls i categories Honky Tonk, per afavorir la diversió i comunicació de tots els ballarins als dos costats dels Pirineus.


Competició COUNTRY &
FREESTYLE LINE DANCE

"La motivació del ball per excel·lència”

El Line Dancing, tant amb música Country (Country Line Dance) com amb un altre tipus de música (FreeStyle Line Dance); ha trobat el seu màxim exponent al circuit del Line Dance Sèries de la Line Dance Association i de la World CDF.Si ets un Line Dancer que no només balles divertinte, sinó que a més t'encanta entrenar i millorar en tècnica aquest és el teu lloc.Hi ha diferents nivells segons el teu nivell de ball i experiència en competicions: Newcomer, Novice, Intermediate i Advanced. I pots escollir competir només en Country Line Dance, o només en FreeStyle Line Dance, o… en els dos.I com a novetat aquest any els Grups un contra un altre sobre la pista: Els ProTeam aixecaran vibracions estratosfèriques!



HALL OF THE FAME 2009
La Sala dels Famosos segons els linedancers d´aquesta terra

A l'All Western es lliurarán els premis Hall of the Fame 2009. Són el resultat de les votacions d'una ingent quantitat de line dancers que escullen: la Coreografia més Popular, l'Instructor més Popular i la Personalitat del 2009; tant nacional com internacional.Tots els nominats han treballat molt dur i no ho han fet perquè se'ls doni un premi, si no perquè senten que deuen fer-ho així. No t'ho pots perdre, la calor i l'estima de tots és el que compte!.



CLASSES
Imprescindibles, necessàries, mai suficients, … Quants adjectius més es mereixen les classes de country line dance i de freestyle Line dance?.Moltes sorpreses en les classes, molts balls, molts ensenyants escollits per la seva capacitat d'ensenyar, de divertir i amb balls atractius per a tots els gustos. Podreu aprendre tot el que us ensenyaran en aquest cap de setmana?







MARATÓ

Serà de 60 balls. Balls que combinaran velles glòries amb balls nous que ja han demostrat el seu poder d'atracció amb els ballarins de tot Europa. S'han consensuant aquests balls amb els Instructors i grups que ja han confirmat la seva presència.La llista es publicarà en el web










CONCURS “BOMSHEL STOMP”


El Bomshel Stomp és un line dance que es va crear per a un grup country femení anomenat Bomshel Stomp. De la mateixa manera que el que va ocórrer fa anys amb el Tush Push, es van crear concursos on es mirava qui era el line dancer que era més vibrant, o més espectacular o abillat d'un vestidor més extravagant. Aquí us demanarem que, especialment durant un tros de la cançó on “sonen unes sirenes” feu alguna cosa fora del normal, si us alieu diversos per realçar-lo més en grup, també val. Premi per als que aconsegueixin la riallada o el ¡ooohhh! de l'audiència!
Veure video





SORTEIG BON ESTIU!
El Sorteig per excel·lència!. L'All Western sorteja entre els alumnes de cada instructor que ha col·laborat amb l'esdeveniment: un parell de “sneakers”. Per a això es col·locaran unes caixes amb les fotos dels Instructors, on els seus alumnes que hagin vingut col·locaran les paperetes que hauran rebut amb la seva entrada o passi. Diumenge tarda realitzarem el sorteig.








HORARIS

27 -06-2009

9,00 h.
Obertura Portes

9,30h
Competició
Country & FreeStyle Line Dance
Partner Dance II
ProTeam
Lliurament Premis
Ball Lliure i Classes Balls (durant descansos)

13,00h
Ball Lliure i Classes Balls
18,30h.
Concurs Bomshell Stomp

19,00h
Concert TEQUILA SUNRISE

20,30h
Concert AMOS MOSES

22,00h
Ball Lliure

23,00h
Tancament Portes


28 -06-2009

9,00 h.
Obertura Portes

9,30h
Concursos Amistosos
Honky Tonk AB
Honky Tonk Line Dance
Partner Dance I
ProAline
Lliurament Premis

13,00h
Ball Lliure i Classes Balls

16,00h
Marató

19,00h
Lliurament Guardons de la Sala de Famosos
HALL OF THE FAME 2009

19,30h
Concert RODEO GIRLS

20,30h
SORTEIG "BON ESTIU"

21,00h
Ball Lliure

22,00h
Tancament Portes

MOLTES GRÀCIES i FINS A L'ANY QUE VE

Comentaris

Entrades populars