Crònica 3ª Trobada Country de Premià de Mar


3ª Trobada Country de Premià de Mar
Nota enviada per: Maite i Elvira

Premià de Mar (17 de maig de 2009)

Tots esperàvem aquest moment i la veritat és que es va aixecar un dia molt assoleiat per fer la ballada que any darrera any fem a Premià.

Aquesta vegada l´escenari era La Plaça de la Sardana. Eren les 9 del matí i ja arribaren els primers contreros i contreres a la plaça. Uns venien de Taradell, altres d´Andorra, Igualada, Rubí, Sabadell, Terrassa, Vilanova del Camí, Corbera, La Palma de Cervelló, Girona, Cassà de la Selva, Tortosa, Pineda, Calella, Sant Pol de Mar, Mataró, Vilassar de Dalt i de Mar, Argentona, Barcelona i també hi havia dos autocars: Un de Móra d´Ebre i l´altre de Castellar del Vallès, possiblement em deixo alguna població i si es així demano disculpes.

Vàrem començar a les 10:30 del matí i la plaça plena de gom a gom, feia goig de veure tanta gent, tantes files llargues i amb la companyia del NOSTRE D.J. DE LUXE, L´EMILI MUNTANER.

Aquesta trobada country va dedicada a tots els countreros i countreres i en especial al Grup de Country de Premià de Mar (Aveca). I fins la 4ª trobada 2010

Maite i Elvira

Podeu veure totes les fotografies de la trobada a Countrycat Fotografies

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars