Activitats El Cor Country de l'Alt Maresme



Nota enviada per: Emili Muntaner

Aquest son els propers esdeveniments des d'El Cor Country de l'Alt Maresme:

--SANT CELONI: Dissabte, 13 de juny a les 18,00 hores i fins a les 20,00 hores aproximadament, festa popular country, al aire lliure, a Sant Celoni. Patrocina l'Associació de veïns del Baix Montseny en la plaça Cardenal Cisneros; organitza: Cor Country. DJ: Emili Muntaner.

--LA BARRETINA: Diumenge 21 de juny a partir de les 19,30 hores: Festa d'acomiadament de la temporada. Vine a fer-te la foto, com cada any. Entrada 6,00 € amb consumició mínima inclosa.

--REVETLLA SANT JOAN: dimarts 23 de juny a partir de les 21,00 hores. Sopar i ball a La Torre de Calella. Carrer de Anselm Clavè, 95. Entrada lliure. Preu del sopar: 10,00 € (No inclou la beguda). Indispensable reserva de taula a l'Emili: 629 34 79 36, abans del 22 de juny. Serà una forma diferent de passar la revetlla i passar-ho bé.

--GASERANS:
Dissabte 27 de juny. Festa a Gaserans, a partir de les 23,00 hores. Aquest dia, per absència d'en Ramón Rovira, el DJ serà l'Emili. Entrada 3,00 €, amb consumició mínima inclosa.

--CAMPING LA TORDERA: Diumenge 28 de juny, primer diumenge en el Camping La Tordera de Malgrat de Mar. De 19,00 a 22,00 hores. A partir d'aquest dia i fins el 13 de setembre. Entrada gratuïta. Taules sota carpa oberta.

--SOPAR FINAL DE CURSOS: dimarts 30 de juny al pavelló d'Esports de Sant Cebrià de Vallalta. A les 21,00 hores. Porta el teu sopar i comparteix amb tots en pla bon rotllo i barat. Després, fins i tot podem ballar.

--4 DE JULIOL (dissabte): Sortida a FIGARO: Sopar i ball amb els nostres amics del Vallès, Carles i Marta, i el seu grup de ball. Properament donaré més informació.

--SAMARRETES: Finalment, dir-vos que ja disposem de les samarretes i "polos" per a provar les talles i fer la comanda individualment. Posteriorment es brodarà el logotip de Cor Country. El cost aproximat serà de 20,00 €.

Una feliç abraçada per tothom

Emili Muntaner
Des del Cor Country de l'Alt Maresme.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars