Tres a Platja d'Aro



Nota enviada per: Xavier Badiella

TRES a PLATJA D’ARO
Per: Xavier Badiella

El passat pont del primer de maig es desenvolupà la tercera edició de la Dance Olimpic World. Aquest esdeveniment de ball tenia programades moltes activitats, entre competicions, exhibicions, tallers i d’altres coses que ara no recordo; totes elles, però, fent referència al ball en molts dels seus camps: des de balls llatins passant pel Tango, el Hip Hop o el Funky. Hom podia triar el que volia veure, nosaltres, però, ens quedàrem a l’apartat de Country Line Dance que disposava, com ja és habitual, un espai propi on desenvolupar les seves activitats. Enguany la carpa on es desenvolupà tota l’activitat era enfront mateix del Palau de Congressos i Esports de Platja d’Aro, un espai força gran i suficientment equipat per a l’ocasió.



Tres invitats de luxe eren el màxim atractiu de la trobada. L’escocès Robert Linsay que poguérem conèixer l’any passat era de nou entre nosaltres per fer-nos gaudir altre volta de les seves ganes de ballar i disfrutar de valent amb la seva simpatia i proximitat. Un dels altres convidats era en John “Grrowler” Rowell, però que entre nosaltres era identificat pel seu característic bigoti; tot un personatge. La delicadesa de la Gaye Teather tant en el ball com en les classes que impartí eren el què faltava per aconseguir aquest trio tant fantàstic.



La tarda del divendres començà a 2/4 de 6 amb una bona estona de ball lliure que duraria fins gairebé les nou del vespre. Entremig s’anaren alternant fins a quatre classes de balls nous a càrrec dels invitats abans esmentats. La festa continuà després del sopar amb més ball i classes, amb la sorpresa d’una actuació del Team de Palafrugell “ILOVENY’S” que després de la seva brillant actuació, molt aplaudida, hom pot dir que tenim un Team amb “cara i ulls”. Cal felicitar a la seva coreógrafa, l’Ariadna Corbí, per la tasca que està realitzant amb tot aquest grup. La festa va finalitzar cap a 2/4 de 2 de la nit.

Coreografies ensenyades:
John Grrowler - Funky Matador
John Grrowler - Wicked Way
Robert Lindsay - Lonely Nevermore
Robert Lindsay - Marry for Money
Gaye Teather - Boys Will Be Boys
Gaye Teather - N.E. Cha Cha



El dissabte malgrat la terrible tentació del “Madrid-Barça”, també poguérem gaudir d’una tarda i nit plenes de ball, fins també ben entrada la vesprada amb el seu parèntesi per sopar. La carpa aguantà tant les envestides de la tramuntana de divendres com la dels “culers” del dissabte. El bon ambient que es respirà durant totes les jornades, permeteren gaudir d’una llarga estona de ball i de la companyia d’uns convidats que en tot moment es prestaren a barrejar-se amb la gent i fer-se propers a tothom.

Coreografies ensenyades:
Robert Linsay - Drifting Away
Robert Linsay - Let’s Go
Gaye Teather - Come With Me
Gaye Teather - It’s America
John Grrowler - Bass Boat Girl
John Grrowler - Boogie Woogie Dancing Boots

La sessió del diumenge una mica més curta, serví per fer un repàs de totes les coreografies que s’havien ensenyat durant les altres jornades, tot animat amb força estona de ball lliure. Ens emportem un bon record de l’estada de “tres” dels grans del Country Line Dance a casa nostra.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars