Marató de 40 balls al Luckenbach


Marató de 40 balls al Luckenbach
Nota enviada per: Luckenbach Honkytonk

El dimecres 20 de Maig farem una mini MARATO amb els últims 40 balls explicats o repassats a les classes dels dimecres. Com podreu veure en la llista adjunta es tracta de balls de nivell mig i algún una mica superior que són prou coneguts per molta gent.
Hem pensat que també us pot venir de gust una mini marató entre setmana, ja que acabarà més o menys a l'hora habitual en que la majoria comenceu a tornar cap a casa. Començarà a les 22:15 h. amb una durada aproximada de dues hores.
Obrirem com sempre a les 21:00 h. per si voleu venir a sopar.

D'altra banda us informem que aquest dijous continuarem amb les classes de principiants, amb la nova profe Sílvia Calsina. Ella continuarà repassant balls que ja s'havien fet i incorporant-ne de nous, fàcils i divertits, que podreu disfrutar i compartir-los amb gent d'altres nivells que també els saben.

Més informació a la Web Oficial o a Facebook

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars