Festival All Western 2009


Festival All Western 2009




Nota enviada per: Cities in Line

El ALL WESTERN 2009.
Festival americà 27-28 Juny 2009. Cotxeres de Sants (Barcelona)

S'acosta ja l'All Western, el festival country que va donar el seu primer pas l'any passat (encara que per un error lingüístic se’l va nomenar Full Western), i que seguirà avançant en les pròximes edicions.

Com a festival oferirà tantes activitats dins del country com sigui possible i ja podeu veure-les en el prospecte. El qual, sigui dit ja de passada, deixa clar la igualtat d'importància entre les activitats típiques del ball i els concerts.

Cities in Line no ha volgut oblidar el seu orígen el 2001, també a les “Cotxeres de Sants”, on es van començar a oferir totes les activitats possibles de ball & concerts conjuntament per primera vegada en aquest país.

Cities in Line no és molt original, perquè és el mateix sistema del “Western Experience” a Holanda i del Festival Country de Mirande a França. Festivals amb els quals els uneix una bona relació, i que si aquests són capaços d'atreure a més de 30.000 persones cadascun en els seus països, és possible pensar que el sistema no és molt dolent.

Evidentment hi ha altres festivals per Europa; com Craponne (format de concerts de country pur), que va inspirar a la majoria de festivals country, desafortunadament avui desapareguts, al nostre país. O l’Equiblues, l'activitat principal del qual és el “rodeo” i els concerts, i que aquest any ha faltat un pèl perquè no se cel•lebrés perquè no hi havia subvencions regionals.

Com és que Cities in Line decideix anar posant la llavor d'un festival country a Catalunya, quan sembla que un “Festival Country” històricament no funciona aquí tant bé com hauria, i si a més a més Cities in Line ha estat centrada a organitzar esdeveniments de Line Dancing (Country & FreeStyle) des de fa ja molts anys?

La raó és que Cities in Line segueix agradant del “country”. L'altra raó és comprovar si el disseny d'aquest festival (molt diferent dels esdeveniments anteriors de Cities in Line i dels anteriors festivals country celebrats en aquest país) atrau a la gran majoria dels aficionats al country. I finalment veure si les propostes d'aquest nou festival comencen a atraure al públic en general de manera que ampliem la base d'aficionats.

Cities in Line ha cregut que aquest festival necessita de temps per consolidar-se, però que sens dubte seguirà creixent i arribarà el dia en el qual fins i tot les aficions més minoritàries del country puguin veure satisfets els seus gustos amb alguna de les activitats.

La seu Cities in Line
C/Irlanda, 27 – 08030 Barcelona (Espanya).
(De Dilluns a Divendres de 16:00h a 21:00h)
Tel: 935 065 560 – Fax: 935 065 561
contact@cities-in-line.com
http://www.cities-in-line.com/


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars