Ja és plenament operatiu el nou Fòrum de Countrycat

Nou Fòrum de Countrycat

Després d'un període de proves, ja està plenament en marxa el nou Fòrum i Agenda on-line de Countrycat.

La seva adreça és la següent: http://countrycat.forocatalan.com

Recordeu que malauradament, no serveixen els usuaris que teníeu creats al vell Fòrum. No he trobat la manera de passar-vos automàticament. Em sap greu...

Per a registrar-vos de nou, heu d'anar a aquesta web i seguir les instruccions: http://countrycat.forocatalan.com/profile.forum?mode=register

No us oblideu, abans de començar a participar, d'activar el vostre compte d'usuari a través del mail automàtic que rebreu a l'adreça que hagueu dit al moment de registrar-vos.

Avantatges del nou fòrum i agenda:
- Un únic apartat on penjar qualsevol missatge. Hi ha un altre apartat on automàticament hi apareixen les activitats que aneu penjant a l'agenda on-line. I si veiem que fa falta crear més categories, ja les anirem creant sobre la marxa.
- Cadascú podrà modificar i esborrar si ho vol els seus propis missatges o activitats. Ja no haureu de dependre de mi per fer-ho.
- Quan pengeu una activitat al nou Calendari on-line, automàticament apareixerà també al Fòrum en forma de nou missatge, així us estalviareu la feina de tornar a escriure un missatge per anunciar l'activitat.
- Podreu penjar els vostres propis avatars (oju en pujar arxius molt pesats, eh?)
- El Fòrum està bàsicament en català, però cada usuari podrà configurar l'idioma que vulgui al seu perfil, i així el fòrum sortirà en l'idioma que hagi escollit.

Crec que no em deixo res. Espero que els canvis siguin a millor i que us acostumeu bé a les noves pàgines.

Qualsevol suggeriment serà benvingut.

Si teniu algun dubte o problema només cal que pengeu un missatge al Fòrum antic o bé m'envieu un mail a countrycat@gmail.com

Per últim, agrair a en mithriler que m'hagués informat sobre on fer aquest fòrum de forma senzilla i gratuïta.

Comentaris

Entrades populars